Яєчня з беконом – 7 рецептів приготування

Як смажити яєчню з беконом в мультиварці?

Готувати яєчню з беконом в мультиварці трохи довше, ніж звичайним способом. Однак, якщо у вас недостатньо вільного часу, і ви маєте бажання провести кулінарний експеримент, то чому б ні?

Що знадобиться:

  • яйця курячі – 3 шт.;
  • копчений бекон – 70 г;
  • маленькі помідори – 2 шт.;
  • зелень.

Спочатку викладаються на дно мультиварочной чаші смужки бекону, які готуються в режимі «Випічка» близько 10 хвилин. Потім акуратно розбиваємо туди яйця, солимо і стежимо, щоб не ушкодилася цілісність жовтків. Далі обговорюється страва готується з відкритою кришкою до завершення процесу. Потім дістається з мультиварки і прикрашається в тарілці помідорами з зеленню.

Дивіться також:  В’ялені помідори: як приготувати в домашніх умовах. 8 рецептів страв з в’яленими помідорами
Прокрутка до верху