Яєчня з беконом – 7 рецептів приготування

Яєчня по-американськи

Хочете скуштувати сніданок справжніх американців? Тоді приготуйте особливу яєчню, рецепт якої прийшов до нас з далекого заходу!

Що знадобиться:

  • яйця курячі – 2 шт.;
  • молоко – за бажанням;
  • слив. масло – 20 г;
  • сіль.

Яйця розбийте в глибоку миску, посоліть і додайте спеції, виходячи з переваг. Збивайте до потрібної консистенції. Якщо ви хочете, щось більше нагадує омлет, то можна налити трохи молока і збивати до стану легкої повітряної пінки. А якщо ж навпаки, ви хочете, щоб у страві відчувалися шматочки яєць, то збивайте не більше 30 секунд.

Розігрійте сковороду і викладіть на неї шматочок масла, щоб той рівномірно змастив поверхню. Уважно стежте, щоб воно не пригоріло! Налийте на сковороду отриману суміш з яєць і рівномірно перемішувати від країв до центру. Приготування яєчні по-американськи виключає наявність будь-яких кірочок. Від інтенсивності помішування буде залежати рівномірність прожарювання.

Продовжуйте готування до потрібного стану. Слідкуйте за тим, щоб яєчня не пересихав, але і щоб у ній не було зайвої вологи. Готовий сніданок можна викласти на хлібці або тости і з’їсти як бутерброда.

Дивіться також:  Картопля в фользі в духовці – 8 рецептів запікання
Прокрутка до верху