Яєчня з беконом – 7 рецептів приготування

З беконом в духовці

Яєчня з беконом, приготовлена в духовці – дуже нестандартний і, тим не менш, смачний рецепт ситного сніданку. Пропонуємо вам спробувати зробити його самостійно прямо у себе вдома!

Що знадобиться для приготування:

  • яйця курячі – 4 шт.;
  • слив. масло – 25 г;
  • копчений бекон – 150 г;
  • тертий сир твердих сортів – 50 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • зелень;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • сіль і перець.

У першу чергу потрібно розігріти вашу духовку до температури 200 градусів. На деко або у форму для випічки шматочок масла розтоплюється, який повинен повністю змастити дно, щоб яєчня не прилипла, або не згоріла в процесі приготування.

У форму розбиваються яйця. Можна взяти 2 форми і, відповідно, в кожну розбити по парі яєць, щоб вийшло дві порції яєчні. Викладаємо туди нарізану скибочками бекон, зверху посипаємо тертим сиром. В кінці додаються болгарський перець і помідори, солиться і перчится. Готування триває приблизно 5 хвилин до потрібної вам ступеня прожарки.

Готову страву можна прикрасити зеленню прямо в тарілці. З таким сніданком ви не будете відчувати почуття голоду до самого обіду.

Дивіться також:  Соус для курки – 7 рецептів
Прокрутка до верху