Яєчня з беконом – 7 рецептів приготування

Готуємо з англійської рецептом

Багатьом відомо, що яєчня або як її називають в Туманному Альбіоні «scrambledeggs» прийшла до нас саме з Великобританії. Адже для жителів цієї держави це таке ж традиційне блюдо, як і звичайна вівсянка. Чи хочете ви дізнатися, як готується яєчня по-англійськи? Тоді швидше спробуйте наступний рецепт!

Що знадобиться:

  • яйця курячі – 2 шт.;
  • бекон – 3 смужки;
  • невеликий помідор – 1 шт.;
  • зелень;
  • чорний перець, сіль.

На сковороду без масла кладеться бекон і обсмажується на малому вогні. Масло не потрібно додавати з тієї причини, що бекон випускає жир і в іншому випадку страва може вийти занадто жирним.

Коли м’ясні смужки підрум’яняться і стануть хрусткими, вони дістаються з сковороди і покласти на тарілку. Щоб на ній не виявилося зайвого жиру, попередньо їх можна потримати на паперовому рушнику, щоб той ввібрало в себе непотрібні надлишки.

Потім на сковороду акуратно розбиваються яйця, щоб не пошкодився жовток, інакше глазунья не вийде. Смаження проводиться також на невеликому вогні, при цьому білок повинен підсмажитися, а жовток залишатися напіврідким.

В цей же час можна зайнятися підготовкою помідорів і зелені. Їх потрібно вимити й нарізати так, як вам подобається. Вони будуть використовуватися для прикраси. Яєчня готова викладається на тарілку до бекону. Можна додати нарізаний часник або цибулю.

Дивіться також:  Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху