Готуємо з англійської рецептом
Багатьом відомо, що яєчня або як її називають в Туманному Альбіоні «scrambledeggs» прийшла до нас саме з Великобританії. Адже для жителів цієї держави це таке ж традиційне блюдо, як і звичайна вівсянка. Чи хочете ви дізнатися, як готується яєчня по-англійськи? Тоді швидше спробуйте наступний рецепт!
Що знадобиться:
- яйця курячі – 2 шт.;
- бекон – 3 смужки;
- невеликий помідор – 1 шт.;
- зелень;
- чорний перець, сіль.
На сковороду без масла кладеться бекон і обсмажується на малому вогні. Масло не потрібно додавати з тієї причини, що бекон випускає жир і в іншому випадку страва може вийти занадто жирним.
Коли м’ясні смужки підрум’яняться і стануть хрусткими, вони дістаються з сковороди і покласти на тарілку. Щоб на ній не виявилося зайвого жиру, попередньо їх можна потримати на паперовому рушнику, щоб той ввібрало в себе непотрібні надлишки.
Потім на сковороду акуратно розбиваються яйця, щоб не пошкодився жовток, інакше глазунья не вийде. Смаження проводиться також на невеликому вогні, при цьому білок повинен підсмажитися, а жовток залишатися напіврідким.
В цей же час можна зайнятися підготовкою помідорів і зелені. Їх потрібно вимити й нарізати так, як вам подобається. Вони будуть використовуватися для прикраси. Яєчня готова викладається на тарілку до бекону. Можна додати нарізаний часник або цибулю.