Класична закуска до горілки асорті
Закуска до горілки, яка вважається класичною, включає в себе самі різноманітні соління, та ще й з відвареною картоплею. Причому порцію ніхто не обмежує — ви можете викладати на блюдо, що хочете, і стільки, скільки хочете. Ось один із прикладів такої подачі.
Необхідні продукти:
- мариновані гриби;
- квашена капуста;
- скибочки сала;
- відварна картопля з кропом;
- огірки солоні;
- шматочки оселедця в олії;
- мариновані помідори;
- кетчуп або будь-який інший соус для картоплі.
Процес приготування:
- Картопля, звичайно, потрібно відварити, змішати з вершковим маслом і посипати свіжою зеленню.
- На велике блюдо в приблизно рівній кількості кладуться перераховані інгредієнти зі списку і подаються разом з охолодженої горілкою. За своїм смаком або наявності продуктів ви можете змінювати склад асорті, але вони обов’язково повинні бути квашенными, маринованими або засоленими.
Закусок на швидку руку, які прикрасять ваш стіл і дозволять гідно зустріти гостей, дуже багато. Виберіть ті, що вам подобаються, включайте фантазію і оформлення будь-якого застілля буде вам по плечу!