Бутерброди з червоною рибою і вершковим сиром
Холодні закуски готуються зовсім швидко. Головне, щоб під рукою виявилися всі інгредієнти.
Необхідні продукти:
- один білий батон;
- 150 грам вершкового сиру;
- зелень на свій смак;
- 0,2 кг будь-якої червоної риби.
Процес приготування:
- Хліб нарізаємо на порційні шматки, добре намазуємо кожен вершковим сиром.
- Зверху укладаємо кілька скибочок риби і прикрашаємо зеленню.
Рулетики з крабових паличок
Необхідні продукти:
- упаковка крабових паличок – приблизно 0,25 кг;
- майонез і зелень на свій смак;
- два зубки часнику;
- 0,15 кг будь-якого твердого сиру.
Процес приготування:
- В будь-яку ємність поміщаємо натертий сир і дрібно порізану зелень. Наприклад, кріп і петрушку, роздавлений часник. Потім кладемо трохи майонезу і все добре перемішуємо до однорідності.
- Крабові палички обов’язково потрібно розморозити, щоб вони не порвалися. Розгортаємо кожну, наповнюємо начинкою і знову закручуємо в рулет. Робимо так само з усіма іншими. Перед подачею закуску краще трохи потримати на холоді, щоб вона просочилася.