Закуски на швидку руку – 13 рецептів

Бутерброди з червоною рибою і вершковим сиром

Холодні закуски готуються зовсім швидко. Головне, щоб під рукою виявилися всі інгредієнти.

Необхідні продукти:

  • один білий батон;
  • 150 грам вершкового сиру;
  • зелень на свій смак;
  • 0,2 кг будь-якої червоної риби.

Процес приготування:

  • Хліб нарізаємо на порційні шматки, добре намазуємо кожен вершковим сиром.
  • Зверху укладаємо кілька скибочок риби і прикрашаємо зеленню.

Рулетики з крабових паличок

Необхідні продукти:

  • упаковка крабових паличок – приблизно 0,25 кг;
  • майонез і зелень на свій смак;
  • два зубки часнику;
  • 0,15 кг будь-якого твердого сиру.

Процес приготування:

  • В будь-яку ємність поміщаємо натертий сир і дрібно порізану зелень. Наприклад, кріп і петрушку, роздавлений часник. Потім кладемо трохи майонезу і все добре перемішуємо до однорідності.
  • Крабові палички обов’язково потрібно розморозити, щоб вони не порвалися. Розгортаємо кожну, наповнюємо начинкою і знову закручуємо в рулет. Робимо так само з усіма іншими. Перед подачею закуску краще трохи потримати на холоді, щоб вона просочилася.
Дивіться також:  Рибні котлети з щуки – рецепт дуже смачних котлет
Прокрутка до верху