Заливне з язика яловичого і свинячого — 6 рецептів приготування

Заливне з язика в мультиварці

Склад продуктів: яловичий язик, цибулина, зуб часнику, сіль, спеції, 15 г якісного желатину, 2,5 ст. очищеної води.

Як зробити холодець в мультиварці, розглянемо детальніше.

  • У програмі для гасіння яловичий субпродукт вариться зі спеціями, сіллю, цілою цибулиною і подрібненим часником. Процес триває 3 години.
  • Готове м’ясо споласкивается крижаною водою, з нього знімається шкірка. Язик нарізають невеликими шматочками.
  • У процідженому бульйоні розчиняється желатин.
  • Половина рідини виливається в глибоке блюдо, зверху кладуть м’ясні шматочки. Далі заливається бульйон, що залишився.

Закуска охолоджується до застигання, після чого подається до столу.

Мультиварка — майже ідеальний прилад для варіння холодцю і холодцю. Вона підтримує постійну температуру, завдяки чому на все час приготування про бульйоні можна забути.

Дивіться також:  Як маринувати гриби? 11 смачних і швидких рецептів маринування
Прокрутка до верху