Заливне з язика в мультиварці
Склад продуктів: яловичий язик, цибулина, зуб часнику, сіль, спеції, 15 г якісного желатину, 2,5 ст. очищеної води.
Як зробити холодець в мультиварці, розглянемо детальніше.
- У програмі для гасіння яловичий субпродукт вариться зі спеціями, сіллю, цілою цибулиною і подрібненим часником. Процес триває 3 години.
- Готове м’ясо споласкивается крижаною водою, з нього знімається шкірка. Язик нарізають невеликими шматочками.
- У процідженому бульйоні розчиняється желатин.
- Половина рідини виливається в глибоке блюдо, зверху кладуть м’ясні шматочки. Далі заливається бульйон, що залишився.
Закуска охолоджується до застигання, після чого подається до столу.
Мультиварка — майже ідеальний прилад для варіння холодцю і холодцю. Вона підтримує постійну температуру, завдяки чому на все час приготування про бульйоні можна забути.