Заливне з язика яловичого і свинячого — 6 рецептів приготування

Дуже смачний телячий язик заливний

Склад продуктів: 2 телячих мови, морквина, 3 часникового зубчики, цибулина, по 1 корінцю селери і петрушки, 2 листи лаврушки, 2 ст. л. якісного желатину, сіль, 1 ст. курячого бульйону.

  • Субпродукти на пару годин замочуються в холодній воді. Далі заливаються свіжої рідиною і відправляються варитися на 2,5 години з корінцями, морквою, лаврушкой і очищеної цибулиною. В процесі знімається піна.
  • Желатин розвести в холодному, заздалегідь звареному курячому бульйоні. Залишається для розбухання.
  • Готові мови обливаються холодною водою, очищаються від плівки. Далі м’ясо нарізають тонкими скибочками і викладається в піали.
  • У гарячому яловичому бульйоні розлучається набряклий желатин. Додається роздавлений часник і сіль за смаком.
  • Бульйон проціджують через кілька шарів марлі і виливається на м’ясні шматочки.

Композиції прикрашають свіжою зеленню і відправляються на холод до застигання.

Дивіться також:  Овочеве рагу з куркою – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху