Заливне з язика яловичого і свинячого — 6 рецептів приготування

Прикраса заливного з мови для святкового столу

Знаючи, як прикрасити холодець, господиня легко зможе перетворити його на закуску для святкового столу. Для оформлення такої страви зазвичай використовуються різноманітні свіжі і варені овочі. Наприклад, з моркви, варившейся разом з субпродуктом, вирізаються квіти та інші фігури. Підійдуть для прикраси заливного кубики кольорових солодких перців, маринованих огірків.

Яскраві ноти закуски додасть консервована кукурудза і зелений горошок. Вони просто розсипаються по формі поряд з скибочками м’яса.

Квіти та інші фігури для прикраси закуски можна вирізати не тільки з овочів, але також з варених яєць, нарізаних скибочками, і фруктів.

Дивіться також:  Як зварити рисову кашу – 10 рецептів приготування смачної каші
Прокрутка до верху