Заливне з язика яловичого і свинячого — 6 рецептів приготування

Як освітлити бульйон

Щоб готове блюдо вийшло красивим і апетитним, потрібно подбати про прозорість заливки для закуски. У вас вийшов гарний, ароматний, але темний бульйон? Розберемося, як освітлити бульйон для заливного.

  • Необхідно взяти сирий яєчний білок і влити до нього склянку остиглої води, в якій варилося м’ясо.
  • Сюди ж уводиться пів-ложки соку цитрусового або столового оцту.
  • Інгредієнти перемішуються і виливаються в киплячий бульйон.

Маса доводиться до кипіння і відразу знімається з вогню. Хвилин через 25 рідину обережно проціджують. Не можна її збовтувати.

Дивіться також:  Смажені гриби – 11 рецептів приготування
Прокрутка до верху