Це соковите і ситне блюдо, яке може бути ще й легким, завдяки дієтичного м’яса. Зараз ми вас навчимо готувати дуже смачний заливний пиріг з куркою.
Як приготувати в мультиварці? Рецепт з картоплею
Інгредієнти:
куряче філе – 0,3 кг;
кефір (можна замінити ряжанкою)– 1 склянка;
картопля – 3 штуки;
яйця – 4 штуки;
сода – 1 ч. ложка;
цибуля – 1 головка;
борошно – 8 ст. ложок;
сіль і перець – за смаком.
Приготування:
У глибоку ємність розбийте всі яйця. Збийте їх міксером.
Додайте кефір, ще раз все збийте.
Просійте борошно, висипте її в головну ємність.
Додайте ложку соди і трохи солі. Все збийте. Наше тісто готове.
Змастіть чашу електроприладу рафінованою олією. Влийте лише третину тесту.
Зніміть шкірку з картоплі і натріть його на дрібній тертці.
Викладіть його рівним шаром на тісто. Зверху картоплю присипте меленим перцем.
Наріжте цибулю-дрібними кубиками. Укладіть його на картоплю.
Куряче м’ясо наріжте на кубики. Викладіть його наступним кулею в мультиварці. Зверху присипте філе сіллю і перцем.
Залийте все тестом.
Виставте програму «Випічка» на 60 хвилин.
Через годину переверніть пиріг і випікайте його іншою стороною ще 20 хвилин. Але будьте уважні, адже у всіх печей різна потужність. Можливо, у вас на готування піде менше або більше часу, ніж зазначено в рецепті.
Заливний пиріг з куркою та картоплею готовий! Розріжте його на шматочки, і пригощайте своїх рідних. Приємного вам апетиту.
Відварити куряче філе. Наріжте його середніми кубиками.
Натріть сир на крупній тертці.
У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, сметану, соду, борошно і розпушувач. Всі збийте міксером до однорідної маси.
Вмішайте в тісто зелений лук і відварне м’ясо.
Влийте цю суміш на змащене деко. Поставте його випікатися при температурі 180 градусів.
Коли пиріг зарум’яниться, дістаньте його і притрусіть сиром. Відправте його назад в духовку до готовності.
Коли сир запечеться – пиріг можна виймати. Подавайте до столу в гарячому вигляді.
Ось ми й розглянули кілька рецептів пирога з куркою. Сподіваємося, вони сподобаються, і ви будете випікати заливні пироги набагато частіше. Готуйте з любов’ю.