Заморожені фаршировані перці – 7 рецептів приготування в каструлі, духовці

Заморожені фаршировані перці – це смачний та поживний напівфабрикат, який заощадить вам час на приготування. Заморожені перці можна приготувати різними способами. Використовуйте для цього нашу перевірену кулінарну добірку із семи рецептів приготування в каструлі, сковороді, духовці з покроковими фотографіями.

Заморожені фаршировані перці у каструлі

Заморожені фаршировані перці в каструлі виходять дуже апетитними, соковитими та смачними. Таке частування ідеально підійде для сімейного обіду, вечері чи перекушування. Подавайте до столу з гарнірами чи хлібом. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти:

на – 3 порції

  • Перець фарширований заморожений – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Олія – ​​для смаження
  • Зелень – 5 гілок
  • Сіль за смаком
  • Спеції та Приправи – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати фаршировані перці? Готуємо необхідні продукти за списком.

Дрібно рубаємо ножем цибулю, морквину натираємо на тертці.

У каструлю з товстим дном вливаємо олію і прогріваємо її. Обсмажуємо на ньому цибулю із морквою близько 3 хвилин.

Болгарський перець ріжемо тонкою соломкою і викладаємо в каструлю. Обсмажуємо всі разом ще 3 хвилини.

Помідори натираємо на тертці. Так ми відокремимо томатну масу від шкірки. Овочеве пюре відправляємо в каструлю, добре перемішуємо і гасимо 5 хвилин.

На овочеву подушку викладаємо перці заморожені.

Заливаємо все це кип’яченою водою, доповнюємо сіллю та спеціями.

Доводимо заготовку до кипіння, потім зменшуємо вогонь і гасимо 40 хвилин.

Заморожені фаршировані перці в каструлі готові. Подавайте до столу, доповнивши подрібненою зеленню!

Заморожені фаршировані перці, запечені в духовці

Заморожені фаршировані перці, запечені в духовці, порадують вас не лише яскравим смаком, а й привабливим зовнішнім виглядом. Таке частування стане ідеальним швидким і простим обідом для всієї родини. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Перець заморожений фарширований – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 5 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулю очищаємо і дрібно рубаємо ножем.

Крок 2. Моркву також необхідно очистити, помити та дрібно нарізати або натерти на великій тертці.

Дивіться також:  Як швидко зварити квасолю червону і білу без замочування?

Крок 3. Обсмажуємо цибулю та моркву в сковороді на олії до м’якості.

Крок 4. Викладаємо на дно форми для запікання або дека обсмажені овочі. Зверху викладаємо заморожений фарширований перець.

Крок 5. Відміряємо необхідну кількість сметани, додаємо до неї сіль та чорний мелений перець. Перемішуємо.

Крок 6. Поливаємо сметанним соусом перці, форму закриваємо кришкою або фольгою і відправляємо в духовку розігріту запікатися при температурі 160-170 градусів. Час приготування 45-50 хвилин.

Крок 7. Заморожені фаршировані перці, запечені в духовці, готові. Подавайте до столу!

Заморожені фаршировані перці, виготовлені в мультиварці

Заморожені фаршировані перці, приготовлені в мультиварці, виходять ситними і неймовірно смачними. Таке частування ідеально підійде для сімейного обіду, вечері чи перекушування. Для швидкого та нескладного приготування у мультиварці використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Перець фарширований заморожений – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатная – 1 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Вода – 1 л.
  • Мука – 1 ст.л.
  • Олія – ​​30 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо цибулю та моркву. Обсмажуємо їх у чаші мультиварки з олією. Для цього вмикаємо режим «смаження».

Крок 2. Додаємо до овочів столову ложку борошна і добре перемішуємо, щоб прибрати грудочки. Борошно зробить наш соус густішим.

Крок 3. Викладаємо на овочеву подушку заморожені фаршировані перці.

Крок 4. Додаємо сіль та заливаємо все це водою.

Крок 5. Доповнюємо продукти томатною пастою. Її також можна замінити подрібненими томатами.

Крок 6. Включаємо мультиварку в режимі «Гасіння» на півтори години.

Крок 7. Заморожені фаршировані перці, виготовлені в мультиварці, готові. Подавайте до столу!

Як смачно згасити заморожені фаршировані перці

Як смачно згасити заморожені фаршировані перці, ми розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Обов’язково беріть на замітку, порадуйте себе та близьких поживним обідом чи вечерею. Фаршировані перці вийдуть неймовірно смачними та соковитими!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Перець фарширований заморожений – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатная – 1 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Вода – 400 мл.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Олія – ​​для смаження
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч.л.
Дивіться також:  Азербайджанський плов – 7 рецептів приготування

Процес приготування:

Крок 1. Беремо заморожені фаршировані перці і відразу ставимо їх у каструлю чи сотейник.

Крок 2. Дрібно рубаємо ножем цибулю і смажимо її пару хвилин на олії до м’якості.

Крок 3. Доповнюємо цибулю тертою морквою і смажимо овочі до легкого рум’янцю. Наприкінці додаємо сіль та хмелі-сунелі.

Крок 4. Додаємо в овочі томатну пасту, перемішуємо і смажимо ще пару хвилин.

Крок 5. Тепер сюди вливаємо воду та додаємо цукор. Гасимо близько 5 хвилин.

Крок 6. Отриманим соусом заливаємо заморожені перці і гасимо під кришкою на слабкому вогні близько 1 години. При необхідності можна долити воду.

Крок 7. Тепер ви знаєте, як смачно загасити фаршировані перці. Беріть на замітку!

Заморожені фаршировані перці на сковороді

Заморожені фаршировані перці на сковороді – це дуже смачна та ситна кулінарна ідея. Така страва відмінно підійде для сімейного обіду, вечері чи перекушування. Подавайте до столу з гарнірами чи хлібом. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Перець заморожений фарширований – 10 шт.
  • Томатний соус – 250 гр.
  • Зелень – 40 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Майонез/сметана – 250 гр.
  • Трави сушені – до смаку.
  • Лавровий лист – за смаком.
  • Перець чорний горошок – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Замороженим перцям попередньо даємо відтанути. Також ви можете скористатися мікрохвильовою піччю.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією і смажимо на ньому фаршировані перці до появи рум’янцю.

Крок 3. Вливаємо в сковороду з перцем воду, додаємо томатну пасту, сіль та чорний мелений перець. Перемішуємо.

Крок 4. Також доповнюємо частування сметаною. Акуратно перемішуємо соус.

Крок 5. Гасимо страву після кипіння близько 30 хвилин на слабкому вогні.

Крок 6. За 5 хвилин до готовності додаємо лавровий лист та горошини перців для аромату.

Крок 7. Заморожені фаршировані перці готові на сковороді. Подавайте їх до столу!

Як приготувати заморожені фаршировані перці у сметані.

Як приготувати фаршировані перці в сметані, ми докладно описали в нашому кулінарному рецепті з покроковими фотографіями. Обов’язково спробуйте приготувати для сімейного обіду чи вечері. Встояти буде неможливо!

Дивіться також:  Креветочна риба – 7 смачних рецептів приготування

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Перець заморожений фарширований – 5 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершки – 200 гр.
  • Вода – 1-1,5 л.
  • Борошно – 1 жменю.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Очищену морквину натираємо на великій тертці.

Крок 3. Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо тонкими півкільцями.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо на ньому борошно до зміни кольору.

Крок 5. Вливаємо сюди воду, додаємо сметану та сіль. Перемішуємо.

Крок 6. Доводимо соус до кипіння і перемішуємо до зникнення грудочок.

Крок 7. Заморожені перці кладемо в каструлю, доповнюємо овочами та поливаємо сметанним соусом. Гасимо на помірному вогні близько 40 хвилин.

Крок 8 Тепер ви знаєте, як приготувати заморожені фаршировані перці в сметані. Обов’язково спробуйте!

Заморожені фаршировані перці у томатному соусі

Заморожені фаршировані перці в томатному соусі порадують вас яскравим, насиченим смаком та апетитним виглядом. Можна подавати до домашнього обіду, вечері або як перекушування, доповнивши гарячими гарнірами або хлібом. Для приготування страви використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Перець заморожений фарширований – 4 шт.
  • Паста томатная – 1 ст.л.
  • Вода – 1 л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Олія – ​​для смаження

Процес приготування:

Крок 1. Беремо чотири фаршировані перці. Їх готуватимемо у замороженому вигляді. Відразу складаємо в каструлю чи глибоку сковороду.

Крок 2. Для соусу дрібно рубаємо ножем цибулю.

Крок 3. Також натираємо на тертці моркву.

Крок 4. Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості, доповнюємо овочі сіллю, перцем та томатною пастою.

Крок 5. Перемішуємо масу та доповнюємо водою. Доводимо до кипіння та переливаємо томатний соус у посуд з перцями.

Крок 6. Доводимо вміст до кипіння і після гасимо на слабкому вогні близько 30-40 хвилин. Перевіряйте готовність рису та фаршу в перцях.

Крок 7. Заморожені фаршировані перці у томатному соусі готові. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Прокрутка до верху