Рецепт приготування у фользі
Запечена куряча грудка у фользі – відмінна альтернатива шкідливої ковбасі. Якщо запекти її правильно, то вийде м’ясо, яке ідеально підходить до бутербродів.
Заздалегідь підготуйте такий продуктовий набір:
- одну курячу грудку;
- пару часникових зубчиків;
- по парі ложок олії і чистого соєвого соусу;
- брусочок вершкового масла;
- мікс перців і трав, придатних для курки.
Процес приготування:
- У миску кладемо вказану кількість соєвого соусу, туди ж вливаємо олію, додаємо роздавлений часник і будь-які спеції за власним смаком. Все добре перемішуємо і опускаємо туди ж промиту грудку і залишаємо маринуватися хоча б на 30 хвилин.
- Після цього трохи обтираем м’ясо паперовими рушниками, щоб воно підсохло, і видаляємо прилиплі шматочки часнику.
- На лист фольги кладемо нарізане на шматочки вершкове масло, потім грудинку і ретельно загорнути її так, щоб ніде не було просвітів.
- Ставимо форму в духовку приблизно на 25 хвилин, прогрів її до 200 градусів.