Запечена куряча грудка – 9 рецептів смачної і соковитої курячої грудки в духовці і в мультиварці

Рецепт приготування у фользі

Запечена куряча грудка у фользі – відмінна альтернатива шкідливої ковбасі. Якщо запекти її правильно, то вийде м’ясо, яке ідеально підходить до бутербродів.

Заздалегідь підготуйте такий продуктовий набір:

  • одну курячу грудку;
  • пару часникових зубчиків;
  • по парі ложок олії і чистого соєвого соусу;
  • брусочок вершкового масла;
  • мікс перців і трав, придатних для курки.

Процес приготування:

  • У миску кладемо вказану кількість соєвого соусу, туди ж вливаємо олію, додаємо роздавлений часник і будь-які спеції за власним смаком. Все добре перемішуємо і опускаємо туди ж промиту грудку і залишаємо маринуватися хоча б на 30 хвилин.
  • Після цього трохи обтираем м’ясо паперовими рушниками, щоб воно підсохло, і видаляємо прилиплі шматочки часнику.
  • На лист фольги кладемо нарізане на шматочки вершкове масло, потім грудинку і ретельно загорнути її так, щоб ніде не було просвітів.
  • Ставимо форму в духовку приблизно на 25 хвилин, прогрів її до 200 градусів.
Дивіться також:  Гуляш з індички – 8 рецептів, як приготувати в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху