Запікаємо в мультиварці з овочами
Якщо ви не знаєте, як готувати і скільки запікати курячу грудку в мультиварці, то розгляньте цей варіант. Страва готується легко і просто.
Готувати страву будемо з:
- пари помідор;
- однієї грудки;
- половини кабачка;
- пари часникових зубчиків;
- склянки сметани;
- обраного набору спецій.
Процес приготування:
- Курячу грудку ділимо на дві частини, добре промиваємо, прибираємо жир і все зайве, потім обсушуємо і зверху робимо надрізи по всій довжині філе.
- Обраними спеціями добре промазуємо м’ясо, в тому числі і надрізи.
- Промиваємо кабачки і помідори, ріжемо їх півколом і отримані заготовки чергуючи, кладемо в надрізи курки.
- Сметану змішати з тиском часником і приправами, перемішуємо, вливаємо трохи соусу в чашу мультиварки.
- Туди ж, акуратно кладемо курку, з боків і зверху заливаємо залишився соус і вмикаємо мультиварку в режим «Випічка» на 35 хвилин.