Запечена куряча грудка – 9 рецептів смачної і соковитої курячої грудки в духовці і в мультиварці

Запікаємо в мультиварці з овочами

Якщо ви не знаєте, як готувати і скільки запікати курячу грудку в мультиварці, то розгляньте цей варіант. Страва готується легко і просто.

Готувати страву будемо з:

  • пари помідор;
  • однієї грудки;
  • половини кабачка;
  • пари часникових зубчиків;
  • склянки сметани;
  • обраного набору спецій.

Процес приготування:

  • Курячу грудку ділимо на дві частини, добре промиваємо, прибираємо жир і все зайве, потім обсушуємо і зверху робимо надрізи по всій довжині філе.
  • Обраними спеціями добре промазуємо м’ясо, в тому числі і надрізи.
  • Промиваємо кабачки і помідори, ріжемо їх півколом і отримані заготовки чергуючи, кладемо в надрізи курки.
  • Сметану змішати з тиском часником і приправами, перемішуємо, вливаємо трохи соусу в чашу мультиварки.
  • Туди ж, акуратно кладемо курку, з боків і зверху заливаємо залишився соус і вмикаємо мультиварку в режим «Випічка» на 35 хвилин.
Дивіться також:  Філе індички – 11 рецептів як смачно приготувати
Прокрутка до верху