З ананасами і сиром
Необхідні продукти:
- банку консервованих ананасів;
- дві грудки;
- спеції за смаком;
- 200 грам сиру;
- 50 грам майонезу.
Процес приготування:
- Грудки очищаємо від жиру, промиваємо, нарізаємо на порційні шматки, приправляємо спеціями і викладаємо у форму.
- Зверху покриваємо їх шматочками ананасів, а потім і тертим на крупній тертці сиром.
- На викладаємо сир майонез, розподіляючи його у вигляді сіточки.
- Доводимо страву до готовності при 170 градусах протягом 35 хвилин.
Соковите м’ясо в сметанному соусі
Необхідні продукти:
- спеції на свій смак;
- 50 грам сиру;
- баночка сметани;
- 0,6 кг грудок;
- два зубчики часнику.
Процес приготування:
- Обробляємо Грудку, промиваємо і просушуємо за допомогою паперових рушників. Добре натираємо спеціями і викладаємо у форму.
- Сметану з’єднуємо з тиском часником, меленим перцем та іншими приправами за вашим бажанням.
- Отриманим соусом добре поливаємо курку, а потім посипаємо її подрібненим сиром і випікаємо при 180 градусах, встановивши час на 40 хвилин.