Запечена куряча грудка – 9 рецептів смачної і соковитої курячої грудки в духовці і в мультиварці

З ананасами і сиром

Необхідні продукти:

  • банку консервованих ананасів;
  • дві грудки;
  • спеції за смаком;
  • 200 грам сиру;
  • 50 грам майонезу.

Процес приготування:

  • Грудки очищаємо від жиру, промиваємо, нарізаємо на порційні шматки, приправляємо спеціями і викладаємо у форму.
  • Зверху покриваємо їх шматочками ананасів, а потім і тертим на крупній тертці сиром.
  • На викладаємо сир майонез, розподіляючи його у вигляді сіточки.
  • Доводимо страву до готовності при 170 градусах протягом 35 хвилин.

Соковите м’ясо в сметанному соусі

Необхідні продукти:

  • спеції на свій смак;
  • 50 грам сиру;
  • баночка сметани;
  • 0,6 кг грудок;
  • два зубчики часнику.

Процес приготування:

  • Обробляємо Грудку, промиваємо і просушуємо за допомогою паперових рушників. Добре натираємо спеціями і викладаємо у форму.
  • Сметану з’єднуємо з тиском часником, меленим перцем та іншими приправами за вашим бажанням.
  • Отриманим соусом добре поливаємо курку, а потім посипаємо її подрібненим сиром і випікаємо при 180 градусах, встановивши час на 40 хвилин.
Дивіться також:  Як готувати рис – 11 смачних рецептів
Прокрутка до верху