Запечена куряча грудка – 9 рецептів смачної і соковитої курячої грудки в духовці і в мультиварці

Готуємо в духовці з грибами

Необхідні продукти:

  • 100 грам майонезу;
  • одна цибулина;
  • 500 грам курячого філе;
  • 100 грам сметани;
  • спеції на свій смак;
  • 200 грам грибів;
  • 150 грам сиру.

Процес приготування:

  • Курку промиваємо, нарізаємо на порційні шматки, приправляємо спеціями і кладемо у форму.
  • Гриби і цибулю подрібнюємо, обсмажуємо на сковороді до рум’яності.
  • Сметану змішуємо з майонезом, тертим сиром, меленим перцем і сіллю.
  • На філе викладаємо суміш з цибулі і грибів, рівномірно розподіляємо її, потім покриваємо все приготованим соусом і тримаємо в духовці 35 хвилин при 180 градусах.
Дивіться також:  Рибне суфле – 6 рецептів, як приготувати в домашніх умовах: у духовці, в мультиварці і в мікрохвильовці
Прокрутка до верху