Готуємо в духовці з грибами
Необхідні продукти:
- 100 грам майонезу;
- одна цибулина;
- 500 грам курячого філе;
- 100 грам сметани;
- спеції на свій смак;
- 200 грам грибів;
- 150 грам сиру.
Процес приготування:
- Курку промиваємо, нарізаємо на порційні шматки, приправляємо спеціями і кладемо у форму.
- Гриби і цибулю подрібнюємо, обсмажуємо на сковороді до рум’яності.
- Сметану змішуємо з майонезом, тертим сиром, меленим перцем і сіллю.
- На філе викладаємо суміш з цибулі і грибів, рівномірно розподіляємо її, потім покриваємо все приготованим соусом і тримаємо в духовці 35 хвилин при 180 градусах.