Заварні млинці на кефірі – 7 рецептів

Дріжджові млинці

Щоб приготувати апетитні ситні товсті млинці на кефірі, в тісто потрібно додати сухі швидкодіючі дріжджі. Досить буде використовувати 20 р. такого продукту. Крім дріжджів, потрібно використовувати: 230 мл кефіру, 2 яйця, 280 р. просіяного пшеничного борошна, 150 мл окропу, 40 г цукру, щіпку солі.

  • Щоб дріжджі швидше почали діяти, кефір потрібно злегка підігріти. Також в молочних продукт додається цукор і борошно.
  • На час підйому тесту ємність покривається харчовою плівкою. Через 20 хвилин маса повинна збільшитися в розмірі в 2 рази.
  • В отриману опару забиваються яйця, після чого всі інгредієнти вимішуються до однорідності.
  • Залишилося влити в тісто окріп, і можна випікати млинці.

Найзручніше на першому етапі змастити сковороду маслом, а потім замінити його половинкою цибулини, наколотой на ніж або вилку.

Дивіться також:  Млинці з грибами – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху