Жульєн в тарталетках з грибами і куркою – 6 рецептів

У духовці

Коли під рукою є готові тарталетки, справа залишається за малим – начинити їх соковитою, ароматною начинкою і запекти в духовці. Можна взяти копчену курку або обсмажити на сковорідці – вирішувати вам. Гриби краще брати печериці: це самий закусочний вид грибів. До того ж, вони швидко готуються.

Підготуємо 200 г грибів, курку (грудку/стегна/ніжки), цибулину, рослинне масло і трохи твердого (не прісного!) сиру.

Закуска вийде пікантніше, якщо додати в неї трохи часнику – всього один зубчик.

Діємо так:

  • Печериці дрібно наріжемо.
  • Обсмажимо їх з цибулею, поки рідина не випарується.
  • Курку наріжемо і теж обсмажимо. Якщо ви вибрали варене м’ясо, його потрібно просто розібрати на волокна.
  • З’єднаємо м’ясо з грибами і викладемо отриману начинку на дно тарталеток.
  • Щедро присипаємо її твердим сиром і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів.
  • Чекаємо, поки сир розплавиться.

Готові тарталетки викладемо на красиве плоске блюдо, прикрасимо зеленню або оливками. Їмо теплими або холодними: тане розсипчасте тісто, шматочки грибів і курятини чудово поєднуються з розплавленим сиром і самі «стрибають» в рот.

Дивіться також:  Бутерброди з ківі – 6 смачних і незвичайних рецептів
Прокрутка до верху