Жульєн в тарталетках з грибами і куркою – 6 рецептів

Готуємо з вершковим соусом

Зараз в моді європейські тартари і всілякі карпаччо. Але лише нещодавно в ресторанних меню займали перші почесні місця саме жульєни. І непрості, а з вершковим соусом.

Приготувати такий варіант просто. Головне, придбати якісні вершки високої жирності і не скупитися на сир – він повинен відмінно плавитися. Також візьмемо 2 курячих стегна, гриби і цибулю.

Готуємо по етапах:

  • Курку обсмажимо з грибами.
  • Додамо вершки.
  • Прогреем так, щоб вершки загусли.
  • Ложкою викладемо начинку в пісочні кошики.
  • Посиплемо всі сиром і відправляємо в духовку (220 градусів).

Як тільки сир розплавиться, виймаємо міні-жульєни і подаємо на стіл. Прикрашаємо блюдо маринованими корнішонами і зеленню.

Дивіться також:  Макарони по-флотськи — класичний рецепт і ще 7 вариантів
Прокрутка до верху