Готуємо з вершковим соусом
Зараз в моді європейські тартари і всілякі карпаччо. Але лише нещодавно в ресторанних меню займали перші почесні місця саме жульєни. І непрості, а з вершковим соусом.
Приготувати такий варіант просто. Головне, придбати якісні вершки високої жирності і не скупитися на сир – він повинен відмінно плавитися. Також візьмемо 2 курячих стегна, гриби і цибулю.
Готуємо по етапах:
- Курку обсмажимо з грибами.
- Додамо вершки.
- Прогреем так, щоб вершки загусли.
- Ложкою викладемо начинку в пісочні кошики.
- Посиплемо всі сиром і відправляємо в духовку (220 градусів).
Як тільки сир розплавиться, виймаємо міні-жульєни і подаємо на стіл. Прикрашаємо блюдо маринованими корнішонами і зеленню.