Жульєн в тарталетках з грибами і куркою – 6 рецептів

Як зробити в мультиварці

Мультиварку спритні господині пристосували для будь-яких цілей. Міні-жульєни – зовсім не виняток, тільки готувати їх потрібно виключно на режимі «випічка» або «смаження» (дивіться на можливості свого апарату).

Нам знадобиться: сир, гриби, олія для смаження, небагато сметани або майонезу і, звичайно, готові тарталетки.

Слідуємо інструкції:

  • Гриби обсмажуємо з куркою і луком прямо на дні мультиварки.
  • Начинку виймаємо і викладаємо в тарталетки.
  • Кожну порцію посипаємо тертим сиром.
  • Тарталетки акуратно ставимо на дно мультичаши, закриваємо кришку і включаємо режим «смаження» або «випічка».
  • Готуємо 20 – 30 хвилин, в залежності від обраного режиму.
  • Тарталетки подаємо ледь теплими, розклавши на великій тарілці.

Їмо, запиваючи молодим ігристим вином, з листям руколи і томатами черрі. Жульєни ситні, але легкі – готуйте їх більше!

Дивіться також:  Бутерброди з ковбасою – 6 рецептів
Прокрутка до верху