Жульєн в тарталетках з грибами і куркою – 6 рецептів

Курино-грибний жульєн в тарталетках у майонезному соусі

Майонезний соус більш калорійний, але який же він смачний і духмяний. Не варто спрощувати все, купуючи недорогий майонез – в ньому багато крохмалю. Нехай це буде якісний соус відомого бренду з жирністю не менше 67%.

Замість звичайного сиру радимо одного разу спробувати вершковий або сирний смак жульєнів буде іншим, але дуже цікавим.

Необхідні інгредієнти:

  • тарталетки – 10 шт.;
  • куряче філе – 200 г;
  • печериці – 100 г;
  • цибулина;
  • майонез – 70 г;
  • рослинна олія для смаження;
  • сир.

Курку обсмажимо з грибами і цибулею до золотистого кольору. Заправимо начинку соусом з майонезу, викладемо в пісочні «кокотниці» і притрусим все сиром. Запікаємо закуску в духовці або мікрохвильовій печі, поки сир не стане тягучим.

Стежте, щоб начинка не була надто соковитою – так закуска вийде надто мокрою і наші пісочні кошики можуть розвалитися.

Блюдо дуже подобається чоловікам, так і всім шанувальникам ситних страв. Спробуйте жульєни холодними – вони теж дуже смачні. Рекомендуємо запивати їх чаєм або чим-небудь міцнішим.

Дивіться також:  Як варити фунчозу в домашніх умовах – 6 рецептів
Прокрутка до верху