Рецепт приготування з куркою на сковороді
Компоненти: 420 г філе курятини, 330 г грибів, велика ложка борошна, повний стакан жирної сметани, 3 ст. ложки тертого твердого сиру, 5 ст. ложок вершкового масла, склянка молока, сіль, суміш перців.

Для соусу на половині вершкового масла смажиться борошно. Сюди ж виливається молоко, а після закипання рідини – викладається сметана, сіль.
Окремо на маслі, що смажаться шматочки курки. Потім до побелевшему м’яса викладаються пластинки грибів. Інгредієнти солятся, перчатся і нидіють до готовності.
Вміст сковорідки з другого кроку заливається вершковим соусом.
Зверху висипається тертий сир.
Ще через 6-7 хвилин жульєн з грибами на сковорідці відправляється запікатися на півгодини при 180 градусах.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8