Жульєн з грибами – 8 смачних рецептів приготування

Як зробити страву в духовці?

Інгредієнти: 420 г печериць, луковичка, півсклянки сметани, 170-190 г твердого сиру, сіль, пучок петрушки.

  • Цибулю і гриби ріжуться дрібним кубиком. Далі вони обсмажуються на добре розігрітому жирі до повної готовності. Суміш відразу солиться. Можна використовувати і будь-які ароматні трави.
  • У сковорідку викладається сметана. Маса перемішується, накривається кришкою і нудиться 17-20 хвилин.
  • Вміст сковорідки перекладається в спеціальні формочки.
  • Жульєн готується при температурі 180-190 градусів близько півгодини. Залишається прикрасити його рубаною петрушкою.

    Дивіться також:  Як приготувати дику качку – 7 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху