В тарталетках з грибами і куркою
Інгредієнти: повний стакан сметани середньої жирності, стільки ж молока, 320 г курячого філе, 180 г печериць, 90 г сиру (твердого), велика ложка пшеничного борошна, 15-17 тарталеток, 40 г вершкового масла, кухонна сіль, приправи.

Тонкі слайсы грибів смажаться на помірному вогні до рум’яності. З сковорідки повинна випаруватися вся виділилася волога.
У солоній воді відварюється до готовності курятина. Коли вона охолоне, м’ясо ріжеться соломкою або просто розбирається на волокна, після чого викладається до грибочкам. Продукти присипаються сіллю, обраними приправками.
Для соусу в сотейнику розтоплюється масло, у нього поступово підсипається борошно при постійному помішуванні. Суміш повинна бути однорідною. Коли вона закипить, можна інгредієнти залити молоком. Після чергового закипання соус знімається з вогню і злегка остуджується. Потім у нього додають сметана.
Суміш грибів та курки розподіляється по тарталеткам. Зверху виливається соус. Посипаються заготовки тертим сиром.
Запікається жульєн в тарталетках з грибами і куркою в духовці 15-17 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8