З додаванням картоплі
Інгредієнти: 10-11 відварених картоплин, 470 г печериць, 220 г твердого сиру і 130 г плавленого, 4-5 часникових зубків, 2 цибулини, 2 ст. ложки борошна, 2 яйця, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль.

Тонкі пластинки грибів обсмажуються разом з кубиками цибулі до готовності.
Варена картопля ріжеться дрібними брусочками.
На сухій сковорідці борошно смажиться пару хвилин до рум’яного кольору. Далі сюди ж викладається вершкове масло. Обсмажування триває до тих пір, поки борошно його не вбере.
При помішуванні в сковорідку виливається трохи гарячої води. Коли рідина закипить, в неї викладається плавлений сир. Суміш солиться і знімається з вогню. Коли вона трохи охолоне, можна вбивати сюди ж сирі яйця. Соус добре вимішується до однорідності.
На дно горщиків в рівних кількостях викладаються шматочки картоплі і гриби, обсмажені з цибулею. Зверху компоненти заливаються соусом.
Залишилося посипати заготовки тертим сиром і відправити в розігріту духову шафу на 25-35 хвилин.
Можна приготувати такий же жульєн з куркою і грибами. В цьому випадку разом з картоплею на дно горщика просто додаються шматочки відвареної курятини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8