Жульєн з грибами – 8 смачних рецептів приготування

В мультиварці

Компоненти: півкіло печериць, ріпчаста цибулина, 120 г сиру, повний стакан жирних вершків, 2-3 ст. ложки вершкового масла, велика ложка білого борошна, суміш кольорових перчиком, дрібна сіль. Як приготувати жульєн з грибами в мультиварці, розповідається далі.

  • У програмі «Випічка» на вершковому маслі обсмажується довільно подрібнену цибулю та свіжі гриби. Якщо використовуються не печериці, а лісові, то їх потрібно заздалегідь відварити в окремому посуді. Готуються гриби з цибулею 20-25 хвилин.
  • Коли вся зайва рідина з чаші випарується, можна додавати в неї борошно і готувати масу ще 6-7 хвилин.
  • Далі в ємність заливаються вершками, компоненти перемішуються, «розумна каструля» закривається, і приготування триває ще 10-12 хвилин.
  • Залишилося висипати поверх частування сир і ставити його на підігріві хвилин на 10.
  • Подається страва до столу порційно гарячим.

    Дивіться також:  Картопля по-французьки – 6 рецептів приготування картоплі
    Прокрутка до верху