Простий жульєн з грибами в булочках
Інгредієнти: 2 круглі пшеничні булочки, 220 г грибочків, велика куряча грудка, цибулина, 3 ст. ложки жирної сметани, 80 г твердого сиру, дрібна сіль.

Дрібні шматочки грибів і цибулі обсмажуються на будь-якому жирі. Коли вся рідина, що виділилася з продуктів, випарується, можна викладати до них невеликі шматочки курки.
Відразу ж у сковорідку відправляється сметана, сіль. Можна використовувати і будь-які ароматні трави. Смажиться маса до повної готовності м’яса.
У булочок зрізаються «шапочки», виймається м’якоть з середини. Заготовки наповнюються начинкою і рясно присипаються тертим сиром.
Випікається такий незвичайний жульєн з грибами і сиром в духовці 10-12 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8