Жульєн з грибами – 8 смачних рецептів приготування

Простий жульєн з грибами в булочках

Інгредієнти: 2 круглі пшеничні булочки, 220 г грибочків, велика куряча грудка, цибулина, 3 ст. ложки жирної сметани, 80 г твердого сиру, дрібна сіль.

  • Дрібні шматочки грибів і цибулі обсмажуються на будь-якому жирі. Коли вся рідина, що виділилася з продуктів, випарується, можна викладати до них невеликі шматочки курки.
  • Відразу ж у сковорідку відправляється сметана, сіль. Можна використовувати і будь-які ароматні трави. Смажиться маса до повної готовності м’яса.
  • У булочок зрізаються «шапочки», виймається м’якоть з середини. Заготовки наповнюються начинкою і рясно присипаються тертим сиром.
  • Випікається такий незвичайний жульєн з грибами і сиром в духовці 10-12 хвилин.

    Дивіться також:  Тісто для хінкалі – 7 покрокових рецептів приготування
    Прокрутка до верху