З копченою куркою
Інгредієнти: 440 г печериць, 25 г борошна, 180 г сиру (твердого), півсклянки жирної сметани і стільки ж вершків, 40 г вершкового масла, цибулина, 380 г копченої курячої грудки.

Шматочки грибів смажаться до випаровування виділилася рідини з сковорідки. Потім туди відправляються кубики цибулі, які готуються до рум’яного кольору. Маса присаливается за смаком, до неї додається порвана на волокна грудка.
На цьому етапі в сковорідку борошно висипається. Через пару хвилин можна поливати компоненти вершками, додати сметану. Блюдо нудиться під кришкою ще 10-12 хвилин.
В останню чергу страва посипається тертим сиром.
До повної готовності потрібно потримати його ще 10 хвилин на повільному вогні.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8