В тарталетках
А ще можна зробити красиве святкове блюдо, подавши його у тарталетках. Жульєн в тарталетках готується на основі листкового тіста. Його можна зробити самостійно, але можна скористатися і готовим магазинним. Брати бездріжджове тісто краще.
Спочатку печемо тарталетки. Для цього розморожений напівфабрикат ділити на 6 частин, розкладаємо в кожну формочку або готову кокотницу, придавивши по центру, і відправляємо в прогріту духовку хвилин на п’ятнадцять. Спечені тарталетки складаємо на деко, а зиску вони остигають, приготуємо для них начинку.
Звичайним чином ріжемо курку, гриби і цибулю, обсмажуємо, додаємо сметану, перець з сіллю, ще трохи тушкуємо і досить густу готову начинку розкладаємо по формах-тарталеткам. Трохи присипавши сиром, ставимо в духовку зовсім трохи, лише тільки сир розплавиться — можна виймати.