Торт зі згущеним молоком – 10 смачних рецептів

Щоб насолодитися десертом з чашкою ароматного чаю, немає необхідності витрачати час на його приготування масу часу. Підбірка кращих рецептів покликана допомогти господині приготувати простий, і в той же час дуже смачний торт зі згущеним молоком.

Торт зі згущеним молоком на сковороді

Для створення цього ніжного торта не буде потрібно духова шафа, а тому і процес приготування займе набагато менше часу, ніж зазвичай.

Інгредієнти:

  • 1 банку згущеного молока;
  • 3 яйця;
  • 750 р борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • 360 г цукрового піску;
  • ½ Ч. ложки соди;
  • 15 мл оцту;
  • 750 мл молока.

Спосіб приготування:

  • У глибокій мисці змішується 1 яйце зі згущеним молоком і содою, гашеного оцтом.
  • У рідку масу поступово вводиться 700 г борошна, після чого тісто вимішується еластичної структури, делящееся на 8 рівних частин.
  • Кожен шматочок розкачується в коло діаметром трохи більшим, ніж аналогічний параметр сковороди.
  • Коржі обсмажуються до рум’яної скоринки.
  • В металеву миску забиваються яйця, всипається цукор і залишилася борошно.
  • В отриману кашку вливається молоко, після чого ємність відправляється на вогонь.
  • Після загустіння у молочній суміші розлучається вершкове масло до повного розчинення.
  • Коржі збираються за допомогою кола для випічки, обрізаються і змащуються заварним кремом.
  • Верх прикрашається крихтою, отриманої з обрізків від коржів.
  • Через 2 години перебування в холодильнику десерт можна дегустувати.