Рецепт вівсяного печива
Приготувати вівсяне печиво в домашніх умовах допоможе цей рецепт. Якщо хочете здивувати гостей вишуканим смаком, додайте родзинки і шоколад.
Інгредієнти:
- Шоколад – 50 гр.;
- Ванілін;
- Пластівці вівсяні – 1 склянка;
- Родзинки темного кольору – 4 ч. ложечки;
- Цукор – 80 гр.;
- Кориця;
- Борошно – 150 гр.;
- Сіль;
- Маргарин -160 гр.;
- Яйце – 1 шт.;
- Розпушувач – 1 ч. ложка.
Приготування:
- Маргарин повинен полежати пару годин на столі. Його з легкістю можна при бажанні замінити вершковим маслом. Розтерти з цукром. Головне не переборщити з цукром. Якщо додати занадто багато, то під час запікання тісто розпливеться, печиво втратить вигляд і смак.
- Додати яйце. Збити.
- Засипати корицю, сіль, ванілін, розпушувач. Розмішати.
- Помістити вівсянку. Змішати.
- Шоколадку нарізати. Разом з родзинками ввести в тісто.
- Борошно насипати в суміш. Замісити.
- Скачати кульки. Розім’яти до стану коржі.
- Пензликом кухонних промазати деко. Розкласти кульки. Випікати в духовій шафі.