12 рецептів печива – простого, але смачного

Рецепт вівсяного печива

Приготувати вівсяне печиво в домашніх умовах допоможе цей рецепт. Якщо хочете здивувати гостей вишуканим смаком, додайте родзинки і шоколад.

Інгредієнти:

  • Шоколад – 50 гр.;
  • Ванілін;
  • Пластівці вівсяні – 1 склянка;
  • Родзинки темного кольору – 4 ч. ложечки;
  • Цукор – 80 гр.;
  • Кориця;
  • Борошно – 150 гр.;
  • Сіль;
  • Маргарин -160 гр.;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Розпушувач – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Маргарин повинен полежати пару годин на столі. Його з легкістю можна при бажанні замінити вершковим маслом. Розтерти з цукром. Головне не переборщити з цукром. Якщо додати занадто багато, то під час запікання тісто розпливеться, печиво втратить вигляд і смак.
  • Додати яйце. Збити.
  • Засипати корицю, сіль, ванілін, розпушувач. Розмішати.
  • Помістити вівсянку. Змішати.
  • Шоколадку нарізати. Разом з родзинками ввести в тісто.
  • Борошно насипати в суміш. Замісити.
  • Скачати кульки. Розім’яти до стану коржі.
  • Пензликом кухонних промазати деко. Розкласти кульки. Випікати в духовій шафі.
Дивіться також:  Печиво з гарбуза – 9 рецептів швидких і смачних