13 рецептів вівсяного печива в домашніх умовах

Рецепт на кефірі

Черговий рецепт низькокалорійної випічки сподобається всім, котрі худнуть.

Інгредієнти:

  • 300 г вівсяних пластівців;
  • 50 мл меду;
  • 300 мл кефіру 1% жирності;
  • 2 г ваніліну;
  • 3 г кориці;
  • 3 г гашеного соди;
  • 50 г подрібнених сухофруктів на вибір.

Спосіб приготування.

  • Вівсянку вимочують в кефірі протягом 30 хвилин.
  • До пластівців додають інші компоненти і ретельно перемішують.
  • На аркуші з пергаментом розміщують рівні шматочки тіста. Запікають при 180 градусах 13 хвилин.

З кокосовою стружкою

Кокос — вдалий інгредієнт, які не тільки додає оригінальності смак печива, але і робить його зовнішній вигляд привабливіше.

Продукти:

  • 100 г геркулеса;
  • 300 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 180 г цукру;
  • 190 г кокосової стружки;
  • 20 мл меду;
  • 10 г погашеної соди.

Рецепт приготування.

  • В розтопленому маслі перемішують соду і мед.
  • Окремо з’єднують геркулес, борошно, какао, цукор. Додають до масляно-медової суміші.
  • З отриманого тіста роблять кругляшки, розміщують їх на пергаменті.
  • Кокосове печиво з вівсяних пластівців печуть при 180°З чверть години.

Вівсяне печиво, випечене самостійно, подають як додаток до сніданку або у вигляді корисного!

Дивіться також:  Печиво через м’ясорубку – 5 рецептів приготування вдома