Рецепт на кефірі
Черговий рецепт низькокалорійної випічки сподобається всім, котрі худнуть.
Інгредієнти:
- 300 г вівсяних пластівців;
- 50 мл меду;
- 300 мл кефіру 1% жирності;
- 2 г ваніліну;
- 3 г кориці;
- 3 г гашеного соди;
- 50 г подрібнених сухофруктів на вибір.
Спосіб приготування.
- Вівсянку вимочують в кефірі протягом 30 хвилин.
- До пластівців додають інші компоненти і ретельно перемішують.
- На аркуші з пергаментом розміщують рівні шматочки тіста. Запікають при 180 градусах 13 хвилин.
З кокосовою стружкою
Кокос — вдалий інгредієнт, які не тільки додає оригінальності смак печива, але і робить його зовнішній вигляд привабливіше.
Продукти:
- 100 г геркулеса;
- 300 г борошна;
- 100 г вершкового масла;
- 180 г цукру;
- 190 г кокосової стружки;
- 20 мл меду;
- 10 г погашеної соди.
Рецепт приготування.
- В розтопленому маслі перемішують соду і мед.
- Окремо з’єднують геркулес, борошно, какао, цукор. Додають до масляно-медової суміші.
- З отриманого тіста роблять кругляшки, розміщують їх на пергаменті.
- Кокосове печиво з вівсяних пластівців печуть при 180°З чверть години.
Вівсяне печиво, випечене самостійно, подають як додаток до сніданку або у вигляді корисного!