17 видів начинки для млинців

Млинці, фаршировані маком

Для приготування начинки використовується: 120 г маку, 70 г вершкового масла, пів склянки гарячого молока, 3 ст. л. цукру.

  • Мак з цукром-піском подрібнюються за допомогою кавомолки. В отриману суміш додається гаряче молоко (не кипляче!).
  • На водяній бані продукти готуються до м’якості макової маси.
  • Після додавання в теплу суміш вершкового масла начинка повністю готова.

Ласощі з маковою начинкою зверху щедро поливається згущеним молоком.

Шоколадно-вишнева начинка

Начинка готується з: 2 ст. шоколадної глазурі, 2,5 ст. стиглої вишні.

  • Першим ділом будь-яким зручним способом готується шоколадна глазур. Для цього можна просто розтопити плитку шоколаду з вершками.
  • Вишні промиваються, обсушиваются паперовим рушником і позбавляються від кісточок.
  • В теплу глазур викладаються ягоди, і компоненти ретельно перемішуються.

Начинені млинці прикрашають збитими вершками.

Дивіться також:  Мереживні млинці – 10 рецептів, як зробити смачні, тонкі млинці з дірочками
Прокрутка до верху