Рецепт з яловичої печінки
Печінкова начинка особливо подобається чоловікам. Вона ще й досить економна. Для неї використовується: 250 г яловичої печінки, цибулина, морква, молоко для замочування субпродукту), 60 г вершкового масла, щіпка сушеного кропу.
- Печінка ретельно миється, очищається від плівок і замочується в молоці на пару годин.
- Крупно нарізані овочі обсмажуються на будь-якому жирі.
- До цибулі і моркви відправляються скибочки печінки. Разом інгредієнти солятся і смажать до готовності субпродукту.
- Печінку разом з овочами припиняється в пюре будь-яким зручним інструментом.
- Далі в начинку додається вершкове масло, і вона злегка збивається міксером.
- Останнім у масу відправляється сушений кріп, після чого вона ретельно вимішується.
Щоб паштет вийшов більш жирним, при перекручуванні його в м’ясорубці можна додати до печінки пару скибочок сала.