Шоколадно-вершковий крем
Млинці можна перетворити на повноцінний святковий десерт, якщо подати їх до столу з шоколадно-вершковим кремом. Для його приготування потрібно взяти: 2 плитки темного шоколаду, 70 м якісного вершкового масла, 1 ст. жирних вершків, 4 ст. л. цукрової пудри.
- В невелику жароміцну ємність виливаються вершки і змішуються з пудрою. На мінімальному вогні вони доводять майже до кипіння і відразу ж знімають з плити.
- Маленькі скибочки шоколаду укладаються прямо в гарячі вершки. Інгредієнти мішаються до повного розчинення частинок. Спочатку ложкою, а потім – віночком.
- У ще теплу масу потрібно вкласти вершкове масло і знову перемішати компоненти.
Готовим кремом поливаються загорнуті будь-яким зручним чином млинці.