17 видів начинки для млинців

Шоколадно-вершковий крем

Млинці можна перетворити на повноцінний святковий десерт, якщо подати їх до столу з шоколадно-вершковим кремом. Для його приготування потрібно взяти: 2 плитки темного шоколаду, 70 м якісного вершкового масла, 1 ст. жирних вершків, 4 ст. л. цукрової пудри.

  • В невелику жароміцну ємність виливаються вершки і змішуються з пудрою. На мінімальному вогні вони доводять майже до кипіння і відразу ж знімають з плити.
  • Маленькі скибочки шоколаду укладаються прямо в гарячі вершки. Інгредієнти мішаються до повного розчинення частинок. Спочатку ложкою, а потім – віночком.
  • У ще теплу масу потрібно вкласти вершкове масло і знову перемішати компоненти.

Готовим кремом поливаються загорнуті будь-яким зручним чином млинці.

Дивіться також:  Млинці з яблуками – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху