17 видів начинки для млинців

З грибів в сирному соусі

Гриби можна вибрати будь-які. Відмінно підходять для начинки печериці (450 г). До складу входить: півлітра молока, півпачки вершкового масла, луковичка, 140 г твердого сиру, зубець часнику, сіль, 2 ст. л. сметани, жменя панірувальних сухарів, 70 г білого борошна, щіпка мускатного горіха.

  • Цибулинку і зубець часнику потрібно обсмажити на шматочку вершкового масла (80 г) до прозорості. Разом з грибами і сіллю компоненти смажаться на сильному вогні до повної готовності.
  • У сметану втручаються сухарі, додається сіль і мускат.
  • На маслі обсмажується борошно, після чого суміш вливається молоко. Коли рідина закипить, можна засипати тертий сир.
  • Млинці фаршируються грибами і поливаються приготованим соусом.

В сирній заливці частування буде запікати в духовці до її загусання 12-15 хвилин.

Дивіться також:  Пісні млинці – 8 рецептів швидкого і смачного приготування
Прокрутка до верху