З грибів в сирному соусі
Гриби можна вибрати будь-які. Відмінно підходять для начинки печериці (450 г). До складу входить: півлітра молока, півпачки вершкового масла, луковичка, 140 г твердого сиру, зубець часнику, сіль, 2 ст. л. сметани, жменя панірувальних сухарів, 70 г білого борошна, щіпка мускатного горіха.
- Цибулинку і зубець часнику потрібно обсмажити на шматочку вершкового масла (80 г) до прозорості. Разом з грибами і сіллю компоненти смажаться на сильному вогні до повної готовності.
- У сметану втручаються сухарі, додається сіль і мускат.
- На маслі обсмажується борошно, після чого суміш вливається молоко. Коли рідина закипить, можна засипати тертий сир.
- Млинці фаршируються грибами і поливаються приготованим соусом.
В сирній заливці частування буде запікати в духовці до її загусання 12-15 хвилин.