Готуємо шарлотку з вишнею
А зараз перед вами рецепт вишневої шарлотки з використанням сиру і вершкового масла. Його особливістю є відсутність борошна, замість неї в тісто будемо додавати манну крупу.
Інгредієнти:
- 300 г вишні;
- 250 г сиру;
- 100 г вершкового масла;
- стакан манки;
- 1 яйце;
- склянка цукрової пудри або цукру;
- ст. л. соди + лимонний сік.
Щоб приготувати шарлотку з вишнею, виконуємо такі кроки:
- Вишню розрізаємо на половинки і присипаємо цукром.
- Яйця збиваємо з залишками солодкого піску.
- Вмішуємо сир.
- Гасимо соду і додаємо в тісто.
- Вводимо до складу манну крупу.
- Розтоплюємо масло і знову вимішуємо.
- Форму промасливаем, просыпаем сухарями і потім вливаємо поверх них тісто.
- Зверху викладаємо зацукровані вишні.
При 200°С шарлотка буде випікатися 35 хвилин.
Даний рецепт випічки тестом відрізняється від класичного, але залишається бездоганно смачним і пухким.