В мультиварці – спосіб готування з журавлиною
Цей цікавий десерт відрізняється яскравим контрастним смаком, що виникають між солодким бісквітом і кислої ягодою.
Інгредієнти:
- 4 курячих яйця;
- по склянці цукру і борошна;
- 12 склянки журавлини.
Спосіб приготування:
- Яйця з’єднайте з цукром і збиваємо до побіління складу.
- Всипаємо просіяне борошно і знову збиваємо. Тісто готове.
- Викладаємо його в чашу мультиварки. Зверху розподіляємо журавлину, а потім розрівнюємо все ложкою, злегка занурюючи ягоди в тісто.
- Закриваємо каструлю, виставляючи режим «Випічка» на 60 хвилин.
Пиріг розрізаємо тільки по охолодженню бісквіта і подаємо його на стіл.