20 простих рецептів шарлотки – готуємо в домашніх умовах

В мультиварці – спосіб готування з журавлиною

Цей цікавий десерт відрізняється яскравим контрастним смаком, що виникають між солодким бісквітом і кислої ягодою.

Інгредієнти:

  • 4 курячих яйця;
  • по склянці цукру і борошна;
  • 12 склянки журавлини.

Спосіб приготування:

  • Яйця з’єднайте з цукром і збиваємо до побіління складу.
  • Всипаємо просіяне борошно і знову збиваємо. Тісто готове.
  • Викладаємо його в чашу мультиварки. Зверху розподіляємо журавлину, а потім розрівнюємо все ложкою, злегка занурюючи ягоди в тісто.
  • Закриваємо каструлю, виставляючи режим «Випічка» на 60 хвилин.

Пиріг розрізаємо тільки по охолодженню бісквіта і подаємо його на стіл.

Дивіться також:  Пиріжки з повидлом — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху