20 простих рецептів шарлотки – готуємо в домашніх умовах

Ідеальна шарлотка з яблуками та корицею

Класичної пряністю, якою зазвичай доповнюють яблука, є кориця, тому практично жодна шарлотка з цими фруктами без неї не обходиться.

Які інгредієнти необхідно підготувати:

  • по склянці цукру і борошна;
  • 3 яблука;
  • 3 яйця;
  • 12 ч. л. соди гашеного;
  • ч. л. меленої кориці.

Покрокові рекомендації щодо приготування шарлотки з яблуками і корицею:

  • Відокремивши жовтки від білків, збиваємо їх окремо до пишної стійкої піни. Домігшись бажаного, з’єднуємо обидва склади і розбавляємо яєчну суміш цукром.
  • За цукром додаємо в тісто соду і слідом борошно.
  • Відставляємо основу на 5 хвилин. За цей час ми повинна промити і нарізати на часточки яблука.
  • Фруктовий склад просыпаем цукром, змішаним з корицею.
  • 23 яблучних часточок викладаємо на дно форми і заливаємо тістом.
  • Зверху прикрашаємо все залишками фруктів.
  • Знову виставляємо в печі 180°С і відправляємо в неї десерт на 30 хвилин.

Готову шарлотку можна посипати сумішшю цукрової пудри і меленої кориці.

Дивіться також:  Рогалики на сметані – 7 дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху