Ідеальна шарлотка з яблуками та корицею
Класичної пряністю, якою зазвичай доповнюють яблука, є кориця, тому практично жодна шарлотка з цими фруктами без неї не обходиться.
Які інгредієнти необхідно підготувати:
- по склянці цукру і борошна;
- 3 яблука;
- 3 яйця;
- 12 ч. л. соди гашеного;
- ч. л. меленої кориці.
Покрокові рекомендації щодо приготування шарлотки з яблуками і корицею:
- Відокремивши жовтки від білків, збиваємо їх окремо до пишної стійкої піни. Домігшись бажаного, з’єднуємо обидва склади і розбавляємо яєчну суміш цукром.
- За цукром додаємо в тісто соду і слідом борошно.
- Відставляємо основу на 5 хвилин. За цей час ми повинна промити і нарізати на часточки яблука.
- Фруктовий склад просыпаем цукром, змішаним з корицею.
- 23 яблучних часточок викладаємо на дно форми і заливаємо тістом.
- Зверху прикрашаємо все залишками фруктів.
- Знову виставляємо в печі 180°С і відправляємо в неї десерт на 30 хвилин.
Готову шарлотку можна посипати сумішшю цукрової пудри і меленої кориці.