Шоколадна шарлотка
Шоколадна шарлотка – новий рівень для класичного бісквітного тіста. Випічка виходить по-справжньому святковою та смачною. Також безперечною перевагою є можливість приготування в мультиварці.
Що необхідно взяти:
- 5 яєць;
- 120 г борошна;
- 25 г какао-порошку;
- 150 г цукру;
- 600 р яблук.
Покрокові рекомендації по приготуванню:
- З’єднуємо борошно і какао.
- В окремій ємності збиваємо яйця з цукром до збільшення маси в об’ємі – це вірний знак повного розчинення цукру.
- З’єднуємо цукрово-яєчну суміш з шоколадно-борошняної і намагаємося вимішувати тісто, оперуючи лопаткою знизу вгору.
- Готову суміш викладаємо в чашу мультиварки, зверху розподіляємо яблука.
- В режимі «Випічка» готуємо шоколадну шарлотку 70 хвилин.
- Щоб акуратно витягти пиріг з чаші, поміщаємо в неї сітку пароварки і просто перевертаємо ємність — пиріг сам сповзе на сітку без пошкоджень, через деякий час.
Шоколадна шарлотка виходить смачною, повітряної і дуже ніжною.
Сподіваємося, що наведені рецепти приготування шарлотки припадуть вам до душі. Виконавши десерт по кожному з них, ви зможете насолодитися незрівнянним смаком, який здатний подарувати дегустаторам цей ніжний пиріг.