20 простих рецептів шарлотки – готуємо в домашніх умовах

Шоколадна шарлотка

Шоколадна шарлотка – новий рівень для класичного бісквітного тіста. Випічка виходить по-справжньому святковою та смачною. Також безперечною перевагою є можливість приготування в мультиварці.

Що необхідно взяти:

  • 5 яєць;
  • 120 г борошна;
  • 25 г какао-порошку;
  • 150 г цукру;
  • 600 р яблук.

Покрокові рекомендації по приготуванню:

  • З’єднуємо борошно і какао.
  • В окремій ємності збиваємо яйця з цукром до збільшення маси в об’ємі – це вірний знак повного розчинення цукру.
  • З’єднуємо цукрово-яєчну суміш з шоколадно-борошняної і намагаємося вимішувати тісто, оперуючи лопаткою знизу вгору.
  • Готову суміш викладаємо в чашу мультиварки, зверху розподіляємо яблука.
  • В режимі «Випічка» готуємо шоколадну шарлотку 70 хвилин.
  • Щоб акуратно витягти пиріг з чаші, поміщаємо в неї сітку пароварки і просто перевертаємо ємність — пиріг сам сповзе на сітку без пошкоджень, через деякий час.

Шоколадна шарлотка виходить смачною, повітряної і дуже ніжною.

Сподіваємося, що наведені рецепти приготування шарлотки припадуть вам до душі. Виконавши десерт по кожному з них, ви зможете насолодитися незрівнянним смаком, який здатний подарувати дегустаторам цей ніжний пиріг.

Дивіться також:  Домашнє Желе – 11 рецептів з желатином
Прокрутка до верху