Рецепт шарлотки в мультиварці
Варіант випікання шарлотки в мультиварці відноситься до числа найпростіших, що, втім, не зменшує її смакових достоїнств.
Що взяти для приготування:
- 500 г яблук;
- 3 курячих яйця;
- 150 г цукру;
- 160 г борошна;
- 12 ч. л. соди;
- 1 ст. л. + 12 ч. л. лимонного соку;
- 12 ч. л. солі;
- 50 г масла.
Покрокові рекомендації:
- Яблука нарізаємо на шматочки і збризкуємо столовою ложкою лимонного соку – він вбереже фрукти від потемніння.
- Змішуємо яйця, сіль, цукор і соду гашену. Збиваємо.
- Всипаємо борошно і, поддевом масу знизу вгору, замішуємо тісто.
- Тепер, коли основа готова, додаємо в неї яблучні дольки.
- Перемішуємо отриманий склад і відправляємо його в промазану вершковим маслом мультиварку. Ставимо режим «Випічка» і займаємося своїми справами 40 хвилин до звукового сигналу.
- Дочекавшись завершення процесу, чекаємо ще хвилин 5 і дістаємо пиріг з мультиварки.
Нарізаємо на порції і насолоджуємося.