Готуємо десерт з сиром і яблуками
Для більш багатого яблучного смаку рекомендовано взяти яблука декількох сортів.
Що ще взяти для приготування:
- 200 г сиру;
- 3 ст. л. сметани;
- 200 г борошна;
- 4 яйця;
- 3 яблука;
- 150 г цукру;
- ч. л. розпушувача;
- щіпка солі.
Покроковий рецепт шарлотки з сиром:
- Процес приготування стандартно починаємо зі збивання в піну яйця з цукром і сіллю.
- Окремо перетираємо сир зі сметаною.
- Отримані суміші з’єднуємо і замішуємо.
- Борошно просіваємо, попередньо з’єднавши з розпушувачем.
- Додаємо її в тісто.
- Промазуємо форму вершковим маслом і виливаємо в неї основу для випічки.
- Нарізані часточками яблука шкіркою вгору відправляємо в тісто. Викладаємо так, щоб було красиво.
- Ставимо в прогріту до 180°С духовку і випікаємо 40 хвилин.
Дочекавшись остигання пирога, виймаємо його з форми, нарізаємо на порції і подаємо до чаю.