Ситний пиріг з капустою
Рецепт з капустою є не менш популярним, а готова випічка — не менш смачною. Але, звичайно, ні в якій мірі вона не є десертом. Це, швидше, ситна та поживна закуска.
Заздалегідь підготуйте:
- 500 г капусти свіжої;
- 100 г борошна;
- 8 г цукру;
- ч. л. розпушувача;
- 3 яйця;
- сіль і перець мелений за смаком.
Покрокові рекомендації щодо приготування шарлотки з капустою:
- Спочатку капусту шаткуємо, а потім кришимо ще дрібніше в блендері. Присаливаем.
- Яйця, сіль, цукор, перець і розпушувач збиваємо, а потім вводимо борошно.
- Додаємо подрібнену капусту і замішуємо.
- Викладаємо тісто у форму для випікання і ставимо в пашить жаром духовку. Час випікання приблизно складає 30 хвилин.
Така несолодка шарлотка стане ідеальним доповненням до обіду на роботі.