20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Готуємо в соусі Теріякі

Інгредієнти на 300 грам курятини:

  • 2/3 ст. соусу Теріякі;
  • ½ Стручки чилі (за бажанням);
  • 1 маленька морквина;
  • ½ Жовтого болгарського перцю;
  • 1 щіпка кунжуту;
  • рафінована олія.

Приготування:

  • М’ясо нарізати довгими товстими шматочками і укласти в загальну тарілку з дрібно посіченим чилі. Гострий перець потрібно різати дуже дрібно і обов’язково потрібно вичистити з нього все насіння!
  • Залити компоненти соусом і залишити під плівкою на 35 хвилин в прохолоді.
  • На розігрітому рафінованому маслі до м’якості обсмажити велику соломку морквини і перцю. Потім відправити до них замариновану курятину.
  • Обсмажити шматочки м’яса до рум’яності, вилити в сковорідку залишився маринад і готувати масу до загусання соусу.

При подачі посипати блюдо кунжутом.

Дивіться також:  Риба кутум як приготувати? 4 рецепта
Прокрутка до верху