Готуємо в соусі Теріякі
Інгредієнти на 300 грам курятини:
- 2/3 ст. соусу Теріякі;
- ½ Стручки чилі (за бажанням);
- 1 маленька морквина;
- ½ Жовтого болгарського перцю;
- 1 щіпка кунжуту;
- рафінована олія.
Приготування:
- М’ясо нарізати довгими товстими шматочками і укласти в загальну тарілку з дрібно посіченим чилі. Гострий перець потрібно різати дуже дрібно і обов’язково потрібно вичистити з нього все насіння!
- Залити компоненти соусом і залишити під плівкою на 35 хвилин в прохолоді.
- На розігрітому рафінованому маслі до м’якості обсмажити велику соломку морквини і перцю. Потім відправити до них замариновану курятину.
- Обсмажити шматочки м’яса до рум’яності, вилити в сковорідку залишився маринад і готувати масу до загусання соусу.
При подачі посипати блюдо кунжутом.