20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Шаурма в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 3 тонких лаваша;
  • 1 куряча грудка;
  • 3 середніх огірка;
  • 3 великих помідора;
  • 1 цибулина;
  • сіль;
  • ½ Невеликого качана білокачанної капусти;
  • по 200 г корейської моркви і «Російського» сиру;
  • класичний майонез, кетчуп і каррі для соусу.

Приготування:

  • Курятину відварити і порізати середніми шматочками. Можна також обсмажити до рум’яної скоринки.
  • Капусту нашаткувати тонкою соломкою, присипати сіллю і добре розім’яти руками.
  • Огірки, цибулю і помідори помити, обсушити і довільно дрібно нашаткувати.
  • Корейську моркву віджати від зайвої рідини, сир крупно потерти.
  • Приготувати соус з класичного майонез і кетчупу в рівних кількостях. Її посолити за смаком і додати каррі.
  • Намазати частиною отриманої суміші лаваш і зверху, подалі від краю, викласти м’ясо і овочі.
  • Полити їх залишилася заправкою і посипати тертим сиром. Загорнути кінчики лавашу, щоб начинка не випадала, і після цього акуратно скрутити основу в рулет.

Перш ніж зняти пробу, варто розігріти шаурму в мікрохвильовці, щоб розтопився сир, або навіть підсмажити на сухій сковороді до придбання хрусткої скоринки.

Дивіться також:  Смажена картопля з цибулею – 7 рецептів на сковороді і в мультиварці
Прокрутка до верху