Шаурма в домашніх умовах
Інгредієнти:
- 3 тонких лаваша;
- 1 куряча грудка;
- 3 середніх огірка;
- 3 великих помідора;
- 1 цибулина;
- сіль;
- ½ Невеликого качана білокачанної капусти;
- по 200 г корейської моркви і «Російського» сиру;
- класичний майонез, кетчуп і каррі для соусу.
Приготування:
- Курятину відварити і порізати середніми шматочками. Можна також обсмажити до рум’яної скоринки.
- Капусту нашаткувати тонкою соломкою, присипати сіллю і добре розім’яти руками.
- Огірки, цибулю і помідори помити, обсушити і довільно дрібно нашаткувати.
- Корейську моркву віджати від зайвої рідини, сир крупно потерти.
- Приготувати соус з класичного майонез і кетчупу в рівних кількостях. Її посолити за смаком і додати каррі.
- Намазати частиною отриманої суміші лаваш і зверху, подалі від краю, викласти м’ясо і овочі.
- Полити їх залишилася заправкою і посипати тертим сиром. Загорнути кінчики лавашу, щоб начинка не випадала, і після цього акуратно скрутити основу в рулет.
Перш ніж зняти пробу, варто розігріти шаурму в мікрохвильовці, щоб розтопився сир, або навіть підсмажити на сухій сковороді до придбання хрусткої скоринки.