Ніжний салат з куркою і ананасами
Інгредієнти на 200 грам відварного курячого філе:
- стільки ж консервованого ананаса без сиропу;
- 2 варених яйця;
- 100 р «Голландського» сиру;
- 100 г ядер волоських горіхів;
- легкий майонез;
- поварена сіль.
Приготування:
- Заздалегідь зварене м’ясо і яйця нарізати мініатюрними кубиками. Сир дрібно потерти. Консервовані фрукти без сиропу порізати дрібними шматочками.
- Горіхи висипати на сковороду без масла, пару хвилин підсушити і дрібно порубати.
- Викласти шари салату: курятина – ананаси – яйця – сир – горіхи.
- Продукти за смаком промащувати підсоленим легким майонезом.
Перед подачею гостям дати закуски добре настоятися на холоді.