Філе стегна, запечене в мультиварці
Інгредієнти:
- 6 шт. великих курячих стегон;
- 3 – 6 часникових зубчиків;
- кухонна сіль;
- суміш улюблених спецій для птиці.
Приготування:
- Стегна птиці промити водою і обсушити рушниками з паперу. Зрізати з них філе, м’ясо посолити і приправити спеціями.
- Укласти його в промаслений чашу «розумної каструлі» і відправити до нього тонкі пластинки часнику.
- Закрити кришку приладу і активувати режим випічки на 40 хвилин.
- Час від часу відкривати кришку пристрою і помішувати інгредієнти.
Щоб зробити страву більш дієтичним, в процесі запікання можна підливати в ємність воду або овочевий бульйон, не змащуючи чашу маслом.
Подати готову страву з картопляним пюре або іншим відповідним гарніром.