20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Філе стегна, запечене в мультиварці

Інгредієнти:

  • 6 шт. великих курячих стегон;
  • 3 – 6 часникових зубчиків;
  • кухонна сіль;
  • суміш улюблених спецій для птиці.

Приготування:

  • Стегна птиці промити водою і обсушити рушниками з паперу. Зрізати з них філе, м’ясо посолити і приправити спеціями.
  • Укласти його в промаслений чашу «розумної каструлі» і відправити до нього тонкі пластинки часнику.
  • Закрити кришку приладу і активувати режим випічки на 40 хвилин.
  • Час від часу відкривати кришку пристрою і помішувати інгредієнти.

Щоб зробити страву більш дієтичним, в процесі запікання можна підливати в ємність воду або овочевий бульйон, не змащуючи чашу маслом.

Подати готову страву з картопляним пюре або іншим відповідним гарніром.

Дивіться також:  Нототенія: що це за риба, як її приготувати? 6 рецептів
Прокрутка до верху