20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Піца з грибами та куркою на тонкому тесті

Інгредієнти:

  • 410 г борошна найвищого гатунку;
  • 3 ст. л. олії оливи;
  • 2 ч. л. сухих миттєвих дріжджів;
  • ½ Ч. л. солі;
  • 1 повний стакан кип’яченої води;
  • 1 ст. соусу з помідорів;
  • 400 р вареного філе курки;
  • 220 г свіжих печериць;
  • 400 г напівтвердого сиру;
  • 1 ч. л. цукру-піску;
  • орегано.

Приготування:

  • В теплу воду влити масло оливи, всипати дріжджі миттєві і дрібну сіль.
  • Поступово всипати борошно і вимісити тісто до еластичності. Залишити його на столі під рушником на 55 – 65 хвилин.
  • Курятину нарізати середніми шматочками. Гриби очистити і порізати пластинками. Сир крупно потерти або порізати слайсами.
  • Тонко розкачати тісто і викласти його на деко, застелене злегка промасленим пергаментом. Змастити заготівлю соусом з помідорів (попередньо посолити його і додати цукор) і присипати орегано.
  • Зверху розкласти шматочки м’яса, пластинки грибів і тертий або порізаний сир.
  • Відправити майбутню піцу в духовку на чверть години при 230°С.
Дивіться також:  Фарш-бургер – 6 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху