Покроковий рецепт чахохбілі
Інгредієнти на кіло курячих стегенець:
- 3 соковитих томатів;
- 3 великих цибулини;
- за пучка кінзи і кропу;
- гранульований часник і хмелі-сунелі;
- 1 ч. л. аджики (приправа);
- велика сіль;
- 3 ст. л. будь-якого рослинного масла.
Приготування:
- Спочатку обсмажити в казані на олії цибуля, а потім викласти до нього курку і продовжувати обсмажування до напівготовності м’яса.
- Додати розім’яті томати без шкірки, посолити і тушкувати масу чверть години під кришкою.
- Всипати спеції і продовжувати гасіння ще 6 – 7 хвилин.
- Після відправки в казан гранульованого часнику і рубаною зелені готувати чахохбілі з курки на повільному вогні ще 5 хвилин.
Подати частування з будь-яким сухим гарніром.