20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Покроковий рецепт чахохбілі

Інгредієнти на кіло курячих стегенець:

  • 3 соковитих томатів;
  • 3 великих цибулини;
  • за пучка кінзи і кропу;
  • гранульований часник і хмелі-сунелі;
  • 1 ч. л. аджики (приправа);
  • велика сіль;
  • 3 ст. л. будь-якого рослинного масла.

Приготування:

  • Спочатку обсмажити в казані на олії цибуля, а потім викласти до нього курку і продовжувати обсмажування до напівготовності м’яса.
  • Додати розім’яті томати без шкірки, посолити і тушкувати масу чверть години під кришкою.
  • Всипати спеції і продовжувати гасіння ще 6 – 7 хвилин.
  • Після відправки в казан гранульованого часнику і рубаною зелені готувати чахохбілі з курки на повільному вогні ще 5 хвилин.

Подати частування з будь-яким сухим гарніром.

Дивіться також:  Биточки манні, як у дитячому садку — 6 рецептів
Прокрутка до верху