20 рецептів з курки – готуємо смачно!

Класичний «Цезар» з вареної грудинки

Інгредієнти на 200 грам відвареної курятини:

  • 2 ч. л. соєвого соусу;
  • пучок салату Ромен;
  • 8 – 9 шт. черрі;
  • грам 100 «Голландського» сиру;
  • ½ Ст. домашнього майонезу;
  • 2 жмені білих часникових сухариків;
  • 6 варених перепелиних яєць;
  • сіль і перець.

Приготування:

  • Покрити сервірувальну тарілку листям салату, порваними просто руками.
  • Зверху викласти середнього розміру шматочки постигла вареної курки.
  • За ним розподілити половинки чері, кругляш варених перепелиних яєць і тонкі пластинки сиру.
  • Полити закуску майонезом, змішаним із сіллю, перцем і соєвим соусом.

Прикрасити готовий салат з вареної грудинки часниковими грінками.

Дивіться також:  Індичка в мультиварці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху