Класичний «Цезар» з вареної грудинки
Інгредієнти на 200 грам відвареної курятини:
- 2 ч. л. соєвого соусу;
- пучок салату Ромен;
- 8 – 9 шт. черрі;
- грам 100 «Голландського» сиру;
- ½ Ст. домашнього майонезу;
- 2 жмені білих часникових сухариків;
- 6 варених перепелиних яєць;
- сіль і перець.
Приготування:
- Покрити сервірувальну тарілку листям салату, порваними просто руками.
- Зверху викласти середнього розміру шматочки постигла вареної курки.
- За ним розподілити половинки чері, кругляш варених перепелиних яєць і тонкі пластинки сиру.
- Полити закуску майонезом, змішаним із сіллю, перцем і соєвим соусом.
Прикрасити готовий салат з вареної грудинки часниковими грінками.